Briljant moderator

Vi är glada över att presentera Anna Olin Kardell som moderator för invigningen av Västerbotten på Grand Hôtel 2019!

Anna Olin Kardell har lång journalistisk bakgrund och är en av Sveriges mest erfarna moderatorer. Hon är van att agera både framför och bakom kameran, som debattledare, programledare och moderator. Hennes områden sträcker sig från tech-industri, startup och entreprenörskap till hälso- och sjukvård, skola och politik. Hon har stort intresse för heta politiska debatter, och har intervjuat allt från företrädare ur Regeringen till EU ministrar och kommissionärer. Hon arbetar även med TEDx, Prins Daniels Fellowship och IVA för att främja entreprenörskap.

Fakta om Anna Olin Kardell

  • Anna Olin Kardell har mer än 20 års erfarenhet av att stå på scen och framför TV-kamerorna.
  • Anna har flera år bakom sig som programledare både för lokala tv-stationer hemma på Östgötaslätten, TV4 och TV 8.
  • Anna är en av de mest erfarna Almedals-moderatorerna och har arbetat med politikerveckan sedan 2003, var hon lett otaliga tuffa politiska debatter.
  • Mer information http://www.annaolinbc.com

 

Om Västerbotten på Grand Hôtel

Varje år intar Västerbotten Grand Hôtel i Stockholm under tre veckor, med start i januari. Aktörer från Västerbotten, Sverige och världen samlas för erfarenhetsutbyten, nya kontakter, samverkan och påverkan. Såväl på nationell som internationell nivå. 

Den 22 januari 2019 invigs Västerbotten på Grand Hôtel för 29:e året, arrangerat av Region Västerbotten i samverkan med Skellefteå Kraft och Sparbanksstiftelsen Norrland.

Ett unikt tema genomsyrar varje år, och 2019 är temat ”Från drivkrafter till konkurrenskraft”.