Mat

Till er som bokar mötesplats på Västerbotten på Grand Hôtel erbjuder vi specialkomponerade lunch- eller bufféalternativ med tema Västerbotten.

Bokning av lunch och middag gör ni direkt till Grand Hôtel via tel 08-679 35 60 
Ange: Västerbottenslunch eller Västerbottensbuffé

I Festvåningen serverar vi:

Två arbetsluncher, 399kr per person (ingår gör smör, bröd, sallad, lättöl eller mineralvatten och kaffe)

* Älgfärsbiffar med gräddsås, syltade hjortron och mandelpotatis stomp

* Smörstekt röding med rotsakspytt, kantareller, senap och citron

 

Två olika kakor till kaffet, kaffe&kaka 86kr per person

* Mandel kaka med havtorn och Dulcey tryffel

* Lingon cheesecake med choklad botten

 

 

Västerbottentallrik, 434kr

Västerbottenost gravad Strömming

Mandelpotatis blinis med forellrom och rökt cremefraiche

Kallrökt regnbågslax

Souvaslax

Gravad rödingfilé med enbär & gin

Rostad jordärtskocka med timjankräm & rårörda havtorn

Terrin på ren och messmör (kavringsbotten)

Grov ren leverkorv

Ren salami

Fjällripsmousse

Lapplandsblå ost (Ostkräm) med hjortron kompott

 

Detta är det som serveras på Verandan:

Till lunch vardagar på Verandan serveras trerättersmeny:

Capriccio på älg med lingon, Västerbottensost, inlagd svamp och enbärskräm

Halstrad röding med messmörsås, Forellrom, morotskräm, brysselkål och mandelpotatispuré

Varm hjortronsoppa med vaniljglass, vitchokladkräm och krossade drömmar

Pris 495kr

 

Västerbottenbuffén på Verandan
Fredag 18 januari – söndag 10 februari 2019

Måndagar-fredagar 18-22:00

Helger 13-16:00 & 18-22:00

Pris 625:-

Barn 6-12 år 260:-