Nordens mest eftertraktade talare till invigningen på Grand

Milad Mohammadi är utbildad jurist, statsvetare och mental coach. Han anses vara en av nordens största talare inom mångfald, kommunikation och ledarskap för näringslivet, kommuner och organisationer. Under invigningen av Västerbotten på Grand Hôtel talar han om regional attraktivitet och gränslösa möten.

Milad Mohammadi har bland annat blivit utnämnd till Supertalang (Veckans Affärer) 2013, Superkommunikatör (Resumé)2014, Årets Uppstickare (Shortcut) 2012 och är enligt tidningen Dagens Industri en av de mest efterfrågade talarna i det nordiska näringslivet.

Under invigningen av Västerbotten på Grand Hotêl den 20 januari kommer han tillsammans med Tomas Mörtsell, kommunalråd Storuman, och Katarzyna Wiklund, kommunchef i Norsjö, tala om hur Västerbotten kan bli en attraktivare region.

I programpunkten ”Att bygga attraktivitet” kommer fokus ligga på vilka kompetenser och intressen som krävs för att en plats attraktivitet ska öka. Samtalet kommer att kretsa kring förutsättningar, gränser, inkludering och exkludering, engagemang och den kanske mest avgörande ingrediensen: mångfald.

Västerbotten på Grand Hôtel firar 25-årsjubileum 2015. Temat för 2015 ”Det gränslösa mötet” syftar till att inspirera, engagera och skapa nya nervbanor mellan samhällets alla delar. Invigningen hålls den 20 januari.

För mer information:

Carina Eriksson

Producent för Västerbotten på Grand Hôtel

070- 535 57 05

carina.eriksson@regionvasterbotten.se

Presskontakt:

Micaela Molin

Kommunikatör Region Västerbotten

070- 316 37 01

micaela.molin@rgionvasterbotten.se